:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Берое" пусна без пари защитник в Румъния

СНИМКА: BEROE.BG
Националът от "Берое" Атанас Зехиров (вдясно) се мъчи да стигне пръв до топката в трудните условия, при които се игра вчерашната контрола срещу "Верея", завършила 0:0.
"Берое" разреши на защитника Венелин Филипов да премине в румънския първодивизионен "Волунтари" без финансов иск. Левият бек премина при старозагорци през лятото на м.г., но почти не игра оттогава и това стана причина клубът да не му прави спънки за трансфер.

Вчера "Берое" завърши 0:0 срещу съгражданите от "Верея" в първата си контрола за годината. Пропуски за вицешампионите направиха Неманя Милисавлевич, Иван Коконов, Спас Делев и Венцислав Василев, като Исмаил Иса улучи и греда.

"Мисля, че се получи това, което ние търсихме. Искахме да свършим чисто бегова работа и се получи. Въпрос на време е да изчистваме другите неща. Още нямаме сила и краката са тежки, но това ни бе целта. В първите дни на това наблягахме", коментира след мача треньорът на "Берое" Петър Хубчев.

Отборът ще тренира до края на месеца в Стара Загора, а от 3 до 12 февруари ще бъде на лагер в турския курорт Алания. Предвидени са контроли с "Къркларелиспор" (Тур), "Мерани" (Груз), "Нови пазар" (Сърб) и украинския "Черноморец" (Одеса).

708
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД