:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Още 5 страни от ЕС ще ограничат достъпа до помощи

Поне 5 страни от ЕС одобряват британското искане за ограничаване на достъпа на мигранти до социални помощи и смятат да последват почина, пише в."Файненшъл таймс". Това е знак, че е възможно Великобритания и ЕС да постигнат споразумение за реформи в ЕС, за каквито настоява Лондон.

Австрия, Дания, Франция, Германия и Холандия гледат на британските реформи като на възможност за политически действия пред натиска на популистки и евроскептични партии, отбелязва изданието. "Ще ни е трудно да устоим", коментира високопоставен представител на една от страните, който участва в преговорите за британските реформи. В преговорите се работи върху паневропейски мерки за достъп до социални помощи, става ясно от публикацията. Австрийският външен министър Себастиян Курц казва, че промените в европейското законодателство ще са първа стъпка и че ако е нужна промяна в европейския договор, не бива да се бяга от този вариант.
832
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД