:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Хилари Клинтън
Хилари Клинтън не изключва ново

"презареждане в отношенията" с Русия, предаде РИА "Новости". "Зависи от това какво ще получа в замяна", заяви по време на телевизионен дебат бившият държавен секретар на САЩ. В момента тя е водещ кандидат на Демократическата партия за президентския пост, като основен опонент сред демократите й е сенаторът от Върмонт - Барни Сандърс. Клинтън изрази мнението си в отговор на въпрос готова ли е да натисне копчето за "рестартиране" на отношенията, както бе през 2009 г. Тя напомни, че тогава САЩ се споразумяха с Русия за транзита на военни товари в Афганистан, подписаха договора за ограничаване на ядреното оръжие и се договориха за санкции спрямо Иран. Тя призна също, че й било трудно общуването с руския президент Владимир Путин, когото тя охарактеризира като "драка", макар и отношенията им да са били уважителни. Тя отбеляза, че санкциите на ЕС срещу Русия заради Крим са я зарадвали.



Трима американци и преводачът им са отвлечени

в иракската столица Багдад, предадоха агенциите. Четиримата са били похитени в южната част на града, като местните сили за сигурност са започнали операция по тяхното издирване. Полковник от иракската полиция уточни, че похитителите вероятно са бойци на някоя от местните въоръжени милиции. Тримата американци са служители на фирма, която съобщи в неделя, че не може да се свърже с тях от два дни. Телевизия "Ал Арабия" съобщи, че американците са работели на летището в Багдад.



В Турция един човек загина,

а двама други са ранени, след като два снаряда паднаха в близост до училище край границата със Сирия. Единият от тях уцели училищния двор. Инцидентът е станал в град Килис, пише в. "Хюриет". Засега все още не е ясно какво е причинило инцидента, но кметът на града Хасан Кара сподели, че в миналото снаряди, изстреляни от Сирия, са падали на територията на града. Трима полицаи загинаха, а четирима други са ранени след взрив на бомба, поставена от Кюрдската работническа партия (ПКК) в провинция Шърнак, когато бойци на ПКК са детонирали взривното устройство на пътя край преминаваща бронирана полицейска кола.

820
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД