:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Антонио Бандерас играе легендарния Зоро

неделя 20,00

Би Ти Ви



"Маската на Зоро" е едно невероятно романтично приключение за честта, мъжествеността, любовта, за трагедията и триумфа по време на борбата за независимост в Мексико. Едновременно с това сюжетът изобилства от комични ситуации, в които главният герой - дяволит мошеник и разбойник - претърпява драстична промяна от грубиян до галантен герой.

Повече от 20 години са минали, откакто Дон Диего де ла Вега (в ролята Антъни Хопкинс) се е бил за последно срещу испанските потисници като легендарния и романтичен герой Зоро - защитника на селяните. Прекарал последните две десетилетия в затвора, сега той трябва да си намери достоен наследник, който да спре издевателствата на дон Рафаел Монтеро (Стюарт Уилсън) - могъщ земевладелец, убиец на жената на дон Диего и отнел дъщеря му Елена (Катрин Зита-Джоунс).

Алехадро Муриета (Антонио Бандерас) е бандит с тежко минало, но превърнат от дон Диего в един нов Зоро, който трябва да сложи край на подмолните планове на Монтеро.

Приказката за Зоро ("лисица" на испански) е впечатлявала редица поколения още от първото й появяване през 1919 г. в една криминална новела на писателя Джонстън Маккъли. Там Зоро е галантният кавалер, фехтувач, защитник на бедните и потиснатите в Мексико във времена на испанско присъствие. Литературната поредицата на Маккъли става толкова известна, че през 1957 г. компанията "Уолт Дисни" представя за първи път телевизионните серии за Зоро, а през 1957 г. френският актьор Ален Делон слага маската и наметало и се появява в първата пълнометражна екранизация на историята.

Режисьорът на тази версия на "Маската на Зоро" Мартин Кембъл защитава своя филм, като твърди, че е коренно различен от досега познатите интерпретации.
1290
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД