:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 510
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

4-та загуба допусна

Антоанета Стефанова на шахматния турнир от "Гран при" за жени в Техеран (Иран). В 9-ия кръг тя отстъпи след 46 хода с черните фигури пред Сарасадат Хадемалшариен (Иран). Така Стефанова е на предпоследното, 11-о място с 3 т. Лидер е Нана Дзагнидзе (Груз) с 6,5. В 10-ия кръг българката е с белите фигури срещу Валентина Гунина (Рус).



Всеки български боксьор,

достигнал до финал в своята категория в 67-ия турнир "Странджа", ще получи като награда биографичната книга на Майк Тайсън "Безпощадната истина", обявиха от боксовата федерация. Турнирът започва днес от 11 ч. в зала "Универсиада" (Сф) и ще завърши в събота. Ще участват повече от 300 мъже и жени от 40 страни.



Втородивизионният "Шумен 61"

елиминира изненадващо "Осъм" (Лч) с 27:26 в 1/4-финал за Купата на България по хандбал (мъже) и се присъедини към вече известните 1/2-финалисти "Добруджа" и "Фрегата" (Бс). Последният 1/4-финал е на 4 март между варненските "Спартак" и "Локомотив".



Българските представители

Братислав Кръстев и Никола Кемилев отпаднаха от eвропейското първенство по снукър в Полша, след като не успяха да преминат груповата фаза. И двамата българи спечелиха по една победа с по 4:0 фрейма - Кръстев над Епаминондас Пурис (Кип), а Кемилев - над Огерт Шкрепа (Алб). Европейски шампион стана Джак Джоунс (Уелс), победил на финала сънародника си Джейми Кларк със 7:4.



Световната №1 в тениса

при жените - Серена Уилямс (САЩ), измести Мартина Навратилова (Чех/САЩ) от второто място в класацията за най-много поредни седмици на първата позиция. Навратилова е със 156, а по-малката от сестрите Уилямс (34 г.) вече има 157. Серията на Серена започна през 2013 г. след победата й на 1/4-финала в Доха (Кат) срещу Петра Квитова (Чех). В този период американката спечели 6 титли от Големия шлем (2 на "Ролан Гарос", 2 на US Open, 1 на "Уимбълдън" и 1 на Australian Open). Рекорда за поредни седмици като №1 при жените държи Щефи Граф (Гер) - 186.
509
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД