:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 147
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Босът на "Лудогорец" даде огромна премия

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев е наградил своите футболисти с по 5000 лв. премия за победата с 2:1 над "Левски" в неделя, съобщи агенция "Спортал". Успехът позволи на тима от Разград да се откъсне на 8 т. пред "сините" в класирането и да направи сериозна крачка към спечелването на пета поредна титла.

"Не съм доволен от показаното като игра - коментира бизнесменът след срещата. - Хората очакваха по-добър футбол, но не се получи заради нервите и напрежението. Това казах и на колегите от "Левски". Нашият отбор не игра така, както можеше. Самият мач обаче също беше много важен и за двата отбора. Все пак като цяло момчетата имаха желание и се раздадоха."

Домусчиев допълни, че въпреки победата първенството все още не е решено, тъй като на "Лудогорец" му предстоят още редица тежки мачове и тимът тепърва може да загуби точки. "Аз няма как да влияя на отбора, това е работа на Петричев (б.а. - изпълнителния директор) и на Дерменджиев (б.а. - треньора на шампионите)", допълни собственикът на клуба от Разград.

737
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД