:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 479
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Лекарите

които влизат в състава на комисията за мониторинг и медицински контрол на спортистите олимпийци и проектоолимпийци са: д-р Стефан Стругаров (лекар на националния отбор по борба), д-р Иван Иванов (щанги), д-р Ангел Лозанов (лека атлетика), д-р Милен Димов (бокс) и шефът на дирекция "Координация и контрол на спортната подготовка" в спортното министерство д-р Любомир Младенов. Председател е д-р Виолета Заркова, изп. директор на Национален антидопингов център. Комисията бе създадена със заповед на министър Красен Кралев и всички елитни наши спортисти трябва да я уведомяват за медикаментите, които взимат, и схемите, по които ги приемат. Целта е да се намали рискът от положителна допингпроба на български спортисти.



9 медала

(3 златни, 5 сребърни и 1 бронзов) спечелиха българските параолимпийци в първия ден от турнира по лека атлетика в емирство Шарджа (ОАЕ). Титлите са за Радослав Златанов на 100 м с време 11,29 сек., за Дечко Овчаров на диск с 39,72 м и за Георги Киряков на копие с 27,24. Киряков стана втори в тласкането на гюле с 10,02 м, с което покри норматив за параолимпиадата в Рио.



Ски скачачът

Владимир Зографски няма да участва в състезанията за Световната купа в Планица (Слвн, 17-20 март) по решение на главния консултант на националите Александър Пойнтнер (Ав). Въпреки това Зографски участва в държавното ни първенство, проведено именно в Планица, и резонно стана шампион.



НХЛ

Резултати: "НЙ Айлендърс" - "Флорида" 3:2, "Чикаго" - "Лос Анджелис" 0:5, "Калгари" - "Сейнт Луис" 7:4, "Едмънтън" - "Нешвил" 2:3, "Анахайм" - "Ню Джърси" 7:1, "Ванкувър" - "Уинипег" 2:5.
829
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД