:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Левски"

ще има три закрити тренировки тази седмица преди съботното домакинство срещу "Берое" - във вторник, сряда и петък. Междувременно от клуба започнаха почистване и преасфалтиране на алеята към сектор А, който предстои да бъде открит на 23 април за дербито с "Лудогорец".



"Лудогорец"

победи с 3:1 втородивизионния "Верея" в контрола, която се игра в Разград. За шампионите бяха точни Вандерсон (6), Андрей Препелица (15-д) и Кафу (67), а за тима от Стара Загора - Джунеит Яшар (45).



"Славия"

загуби с 0:2 в Ловеч от участващия в Б група "Литекс II", за който играха всички играчи от "Литекс". Точни за домакините в контролата бяха Иван Горанов от дузпа в 24-тата мин. и Кирил Десподов в 84-тата.



"Пирин"

загуби с 0:1 в Благоевград от шампиона на Македония "Вардар" в контрола. "Малко позагубихме този пирински дух от есента. Имах среща с футболистите, поисках мобилизация от тях. Девет финала имаме до края на сезона и няма какво да избираме", каза след мача треньорът на "Пирин" Наджи Шенсой.



На проби

в "Берое" е пристигнал португалецът Педро Маркес-Педрито (27 г.). Атакуващият халф е играл в родината си за "Фарензе", след това е бил в анголското първенство, а за последно - в румънския "Брашов".

370
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД