:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Министърът

на младежта и спорта Красен Кралев се ангажира с увеличаване на държавната субсидия към федерацията по биатлон (БФБ) от следващата година с цел по-добра подготовка за зимната олимпиада в Пьончан '18. Той присъства на церемониалното закриване на зимния сезон и раздаде наградите на тримата най-добри състезатели на БФБ в класирането за Купа "България" - Владимир Илиев, Михаил Клечеров и Антон Синапов.



Сумистът

Даниел Иванов-Аоияма допусна 8-а загуба на турнира "Нацу Башо" в Токио (Яп). В 10-ия ден българският 3-ти маегашира отстъпи пред 2-ри маегашира Ичиноджо и загуби шанс да завърши с положителен баланс в 15-дневната надпревара. Днес Аоияма (2-8) ще се бори с 9-и маегашира Даиейшо (6-4).



Германия

победи Унгария с 4:2 в мач от последния VII кръг в гр. Б на световното първенство по хокей на лед в Русия и си гарантира трето място в крайното класиране. На 1/4-финалите Бундестимът ще срещне втория от гр. А, за която позиция снощи в директен мач излязоха тимовете на Русия (15 т.) и Швеция (13 т.). Първият сигурен 1/4-финал е Чехия - САЩ.



"Питсбърг"

надделя над гостуващия "Тампа Бей" с 3:2 (с прод.) и изравни резултата на 1-1 победи във финалния плейоф от Източната конференция на НХЛ. Решителния гол отбеляза капитанът на "пингвините" Сидни Кросби в 40-ата сек. на допълнителната част. Третият и четвъртият двубой в серията до 4 успеха са днес и в петък в Тампа.
445
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД