:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Тежък жребий е предвиден за българския фехтовач в Рио`16

Единственият български представител на олимпийския турнир по фехтовка - Панчо Пасков, ще има много тежък жребий, тъй като ще трябва да срещне някой от първите четирима поставени в схемата на сабя. Това обяви самият Пасков вчера, когато получи наградата си за спортист №1 на април в анкетата на пресклуб "България" сред спортните редакции на медиите. Той изпревари двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева, която спечели турнир за Световната купа в Бразилия, защото сензационно влезе в Топ 4 на квалификационния турнир в Прага (Чех). Така той стана първият ни сабльор олимпиец след легендарните братя Етроолски в Сеул`88.

"Въпреки че не съм поставен в схемата, във фехтовката няма непобедими и се надявам аз да съм изненадата", заяви Пасков, който ще бъде на подготвителни лагери в две от страните с най-силна фехтовка - Германия и Италия.

От федерацията пък съобщиха, че на 10 и 11 юни тържествено ще бъде чествана 90-ата й годишнина. По този повод в София ще има заседание на Изпълнителния комитет на международната федерация (FIE), водено от нейния президент Алишер Усманов (Рус).
486
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД