:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Каратанчева пречупи китайка в квалификациите на "Ролан Гарос"

СНИМКА: TWITTER.COM
Световната №1 в тениса Серена Уилямс проведе вчера първата си тренировка в парижкия комплекс "Ролан Гарос", където от следващия понеделник ще защитава титлата си от Откритото първенство на Франция.
След луд мач Сесил Каратанчева достигна до II кръг в квалификациите на "Ролан Гарос" - втория за годината турнир от Големия шлем по тенис. На старта на пресявките в Париж българката надделя над поставената под №12 в предварителната схема Джан Кай-Лин (Кит) с 6:4, 4:6, 9:7 в двубой с общо 21 пробива. Само в последния сет двете съпернички си размениха 11 брейка в 16 изиграни гейма.

В следващия си мач 26-годишната Сесил ще се изправи срещу Марина Заневска (Укр), която елиминира Марина Еракович (НЗел) с 6:2, 2:6, 6:4. Ако преодолее и нея, в решителния III кръг Каратанчева ще играе с по-добрата измежду Кристина Кучова (Слвк) и Мию Като (Яп).

Директно в основната схема на Откритото първенство на Франция ще се включи първата ни ракета Цветана Пиронкова (№106 в света). Въпреки победата засега българската №2 Каратанчева остава на 163-то място в ранглистата на WTA.
492
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД