:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Лига Европа

Финал - днес, 21.45 ч.: "Ливърпул" - "Севиля" (по БНТ1 и БНТ HD)



"Ливърпул" е фаворит

на букмейкърите за победител в днешния финал в Шампионската лига. Ставката на Sportingbet за краен успех на английския тим е 1.70, докато за "Севиля" е 2.15.



Ивелин Попов игра

до 75-ата мин. за "Спартак" (М), който победи с 3:0 като домакин "Терек" (Грозни) в 29-ия, предпоследен кръг на руската Премиер лига. Московчани са на 5-о място с 50 т. Води ЦСКА (М) с 62, пред "Ростов" с 60, "Зенит" с 56 и "Краснодар" с 53.



Георги Миланов беше

сменен в 58-ата мин. при домакинската загуба на "Грасхопър" с 1:2 от "Вадуц" в 34-ия кръг на швейцарската Супер лига. "Грасхопър" отстъпи на 4-о място с 49 т. Води "Базел" с 80, пред "Йънг Бойс" с 66 и "Люцерн" с 50.



Апостол Попов

вкара в 85-ата мин. гола за "Университатя" (Крайова) при загубата с 1:2 навън от "Ботошани" в 11-ия кръг на плейофната група, която определя изпадащия от румънската Лига 1. Защитникът игра цял мач, а съотборникът му Христо Златински бе сменен в 82-ата мин. За домакините през цялото време на терена бяха вратарят Пламен Илиев и Радослав Димитров. "Университатя" е на 3-то място в тази група с 33 т., следван от "Ботошани" с 31. Води "Яш" с 35 т.



Двама българи бяха

освободени от шотландските си клубове. Елитният "Сейнт Джонстън" не поднови договора на Пламен Крачунов, който игра само в 2 мача от идването си през февруари т.г. Втородивизионният "Ливингстън" пък се раздели със Спас Георгиев, когото дори прати през февруари под наем до края на сезона на треторазредния "Албиън Роувърс".



Край на кариерата

си ще сложи капитанът на "Арсенал" Микел Артета (34 г.). Той е при лондончани от 2011 г., като оттогава е печелил два пъти Купата на футболната асоциация на Англия. Преди това халфът е играл за "Пари Сен Жермен", "Рейнджърс", "Реал Сосиедад" и "Евертън". Интересното е, че Артета има мачове за юношеските формации на Испания и младежкия национален отбор, но никога не е играл за мъжете.
587
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД