:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

 


Почитателите на S7 и S7 Edge



от семейството на Samsung вече могат да избират от широка гама цветове в магазините на VIVACOM. Моделите идват в две нови тоналности Silver Titanium и Pink Gold. Първият влезе в търговската мрежа от 17 май. В розов вариант флагманът идва след 30 май. Samsung S7 в цвят Pink Gold ще се продава след 6 юни, а в сребристо - след 13 юни. В магазините на VIVACOM моделите в новите цветове ще бъдат на цени от 39.90 лв. на месец със Smart XL за Samsung Galaxy S7 и от 45.90 лв. на месец с план Smart XL за Samsung Galaxy S7 Edge.



КЗК обвини "Енерго-Про продажби"



в злоупотреба с господстващо положение. Причината е, че дружеството необосновано е отказало да сключи дългосрочен договор за изкупуване на ток, произведен от ВЕИ централа. Жалбата е заведена от "Нурмет 1", а чешкото ЕРП може да бъде глобено с до 10% от оборота. В предходните дни същото обвинение бе отправено към НЕК, ЧЕЗ и отново към "Енерго -Про", но за друг случай. Страните имат 30-дневен срок, за да се запознаят с документите и да предявяват възражения по тях.
440
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД