:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 498
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за сряда

Овен

В началото на кратката делова седмица мнозина от представителите на знака могат да разчитат на добра поддръжка в професионалните си инициативи. Проектите ви ще се изпълняват по предварителния ви план. По-голяма част от вас ще разполагат с възможности, които ще им позволят да реализират личните си амбиции, без да се натъкват на обичайните пречки и трудности. Активният творчески път е благоприятен, характерен за всички от знака.



Телец

На родените в средата на знака ще им се предостави възможност да преоткрият едно равновесие в професионалната сфера. Единици най-накрая ще получат дълго чаканите от тях финансови постъпления. Твърде възможно е да увеличите постъпленията си чрез път или благодарение на новини, които сте научили на път. Предвидете неотложните си предстоящи разходи. Те най-вероятно ще са големи около конкретно недвижимо имущество.



Близнаци

Опитайте се да превъзмогнете непредвидени разходи с планиране и най-вече като изясните пред себе си приоритетите, от които не можете да се лишите в предстоящите три работни дни. Стремете се към установяване на по-голяма непринуденост в контактите с любимия до вас човек, както и с другите представители от вашето семейство. Дори и да се натъкнете на сериозни проблеми в работата, се опитайте да не пренасяте недоволството си в личния живот.



Рак

Контролирайте поведението си след празниците, тъй като светът не се върти около вас. По-голяма част от родените под този зодиакален знак ще са склонни по-скоро да обръщат поглед към миналото си, отколкото да се вълнуват от въпросите, касаещи бъдещето им. Не се поддавайте на провокации както на работното си място, така и в контактите си с представители от вашето семейство. Не е изключено да стигнете до сериозни сблъсъци с възрастните представители.



Лъв

Добре е да укрепите подходящо надеждите и положителната си нагласа, тъй като това ще ви помогне да печелите на своя страна благодетели сред високопоставените особи. Избягвайте да се насочвате към преследване на чисто материални цели, тъй като едва ли ситуациите в тях ще се развиват според предварителните ви планове. За да успеете, трябва да избягвате фалша и да използвате умението си да променяте реалността в своя полза.



Дева

Адаптирайте се към развитие, белязано с промени, някои от които ще ви хванат неподготвени. Стремете се да излагате с лекота идеите си, независимо от типа човек, който стои срещу вас. Опитайте се да не пренасяте проблемите от службата си в дома си. Предпазвайте се от нервно напрежение, за да разчитате сигналите, дадени ви от прякото ви обкръжение. Наложително е да сте добре информирани, тъй като това ще ви помогне да вземете правилните решения.



Везни

Като че ли ще ви е трудно да приемете грешките, допуснати от прякото ви обкръжение. Откритият диалог и желанието за справяне с текущата ситуация ще ви даде шанс да превъзмогнете недоразуменията помежду ви. Ще постигнете видим резултат във финансово отношение, но като че ли просперитетът ви в тази посока няма да е особено траен, ако не направите преоценка на стила и нивото на живот, който водите. Склонни сте към лукс, от който можете да се лишите.



Скорпион

Необходимо е да си наложите самодисциплина, която няма да ви позволи да попаднете в ситуация, която да не можете да контролирате. Обръщайте повече внимание на приятелите и близките си. Подбудите на мнозина от вас ще останат неразбираеми за заобикалящите ви в професионалната сфера. Напълно възможно е да се опитате да надскочите реалните си възможности, но едва ли това ще даде очакваните резултати в професионален и материален план.



Стрелец

Възможно е да получите новини от далеч, които могат да ви настроят и на носталгична вълна. Не съжалявайте за нищо пропуснато, защото няма да можете да се насладите с пълна сила на това, с което разполагате в момента. Не нарушавайте вече установените от преди вас правила в професионалната сфера. Опитайте се да сте последователни в желанията си и към интимната си половинка, защото рискувате да влезете в сериозен конфликт.



Козирог

Повечето от вас трябва да отделят време, за да намерят изход от създалото се след празниците положение в работата. Колкото и сили да вложите, ще трябва да се примирите и да се въоръжите с търпение. Нещата няма да се подредят толкова скоро, колкото очаквате. Бъдете умерено активни, за да ви стигнат силите за по-дълъг период. Това положение ще ви създава чувството, че сте предадени, и ще имате желание да отвърнете. Всеки ще ви е виновен за нещо.



Водолей

Стремете се към създаването на комфорт и материална обезпеченост, която ще внесе и равновесие в мислите и чувствата ви, а също така ще ви осигури и здрав сън. Мнозина от вас ще постигнат стабилност в професионалната сфера благодарение на умението си да се намират поне с няколко крачки в бъдещето. Ще търсите спокойствието и уюта на дома си. Като празничен спомен ще искате да бъдете заобиколени от любовта и грижите на интимната си половинка.



Риби

Следпразнично си налагайте желязна самодисциплина в службата и резултатите няма да закъснеят. В любовта ще сте склонни да пренебрегвате желанията на интимната си половинка. Избягвайте напрежението във всичките му форми, ако искате да живеете в хармония, която ще ви позволи да се справите успешно с всичко текущо на работното си място. Можете да очаквате промяна в социален план, където контактите ви ще изиграят важна роля в живота ви като цяло.
3054
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД