:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 420
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Женският ни волейболен тим ще преследва титлата в Гран при

Иван Сеферинов
Националният отбор по волейбол за жени ще се опита да спечели титлата във II дивизия на Световната Гран при, с което да се изкачи в елитната дивизия. Това обяви селекционерът на тима Иван Сеферинов на заминаване за Аржентина. Там от 3 до 6 юни в град Тукуман е първият турнир, в който съперници на нашите са поред съставите на Доминиканската република, Кения и Аржентина. По програма българският отбор ще играе и на турнир в Оломоуц (Чех, 10-12 юни) срещу отборите на Доминиканската република, Чехия и Канада. Нашите са домакин на финалите, така че имат запазено място в тях.

"Турнирите в Аржентина и Чехия ще ги използваме за тренировъчни, но не отиваме да загубим всички мачове. Истинската фаза е на финалите на Гран При. Ние имаме сериозни шансове да спечелим Гран при, надявам се на 19 юни вечерта да се удовлетворени от постигнатото и да сме се класирали за първа група на Гран при", каза Сеферинов.

В състава за Аржентина не са трите контузените основни волейболистки - Елица Василева, Добриана Рабаджиева и Христина Русева. А точно преди отпътуването травма е получила и Кремена Каменова, която е заменена от Виктория Григорова. Преди мачовете за Гран при, българският тим ще има и две контроли срещу състава на домакините.
1
554
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
26 Май 2016 09:11
Според мен не може да се говори за титла, когато се състезаваме във втора група. Ще преследваме първото място, осигуряващо ни представяне в първата група.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД