:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът напусна "Монтана" след загубата

СНИМКА: СПОРТАЛ
Емил Велев дава нареждания на висок глас към футболистите на "Монтана", докато Йордан Тодоров (на преден план) се готви да хвърли тъч по време на финала срещу ЦСКА.
Емил Велев напусна треньорския пост в "Монтана" ден след загубата от ЦСКА във финала за купата. По време на мача той бе изгонен и това означава, че ще бъде наказан за последния шампионатен мач в А група - гостуването срещу "Славия" в събота. Велев заяви, че договорът му е до края на май и той няма да води тима в баража за оставане срещу "Поморие". Мачът ще се играе в Стара Загора на 4 юни, на ст. "Трейс Арена", където домакинства "Верея". Иначе след загубата Велев бе изненадващо умерен и заяви, че на играчите му не са достигнали сили и класа, за да спечелят трофея.

Далеч по-краен бе кметът на Монтана Златко Живков, който заяви, че реферът Станислав Тодоров носи голяма вина за загубата.

"Днес беше класическо пребиване и не мога да разбера, защо този гологлав нещастник го направи с нас. Вие видяхте ли какво направи този престъпник?! Защо не даде авантаж, бил международен съдия. Победи ни публиката и един съдия, който умря от страх. Какво трябваше да направим, за да изгони Борис Галчев? Всички знаем, че този футболист играе до 55-ата минута и после само лежи по терена", възмути се Живков.
608
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД