:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шеф на "червените" нарече клуба "мъртвец"

СНИМКА: БГНЕС
Милко Георгиев
Членът на управата на ПФК ЦСКА Милко Георгиев се изказа доста крайно за бъдещето на клуба, като посочи, че няма такова. "Този мъртвец няма кой да го съживи. Така наречените оздравители нямат намерение да плащат задълженията", каза Георгиев след финала срещу "Монтана". И допълни, че единственият път минава през новото дружество ПФК ЦСКА - 1948, станало факт след преструктурирането на "Чавдар" (Етрополе). В него Милко Георгиев е изпълнителен директор.

"Новото дружество ще получи регистрация всеки момент. Акционери там са Стоичков, Инджов и Ганчев. С името и авторитета си Стоичков е достатъчна гаранция за намеренията и амбициите на новото дружество. Това е дружеството, което смятаме, че би могло да продължи пътя на ЦСКА в професионалния футбол. Борислав Михайлов сам каза на срещата с премиера, че след като е видно, че настоящото ПФК ЦСКА няма как да съществува юридически, да направим ново дружество и БФС ще ни подкрепи, за да продължим в професионалния футбол. Каза ни, че е ОК и да говорим с Борислав Попов. Едва ли има фен на клуба, който да не е наясно, че освен Гриша Ганчев няма кой друг да се захване с клуба", каза още Георгиев.
1
874
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
26 Май 2016 17:50
Софийският градски съд обяви кои дългове на 31-кратния шампион на България ЦСКА приема и кои отхвърля. Признатите задължения са за 33 милиона лева! Очакваше се те да са около 15 милиона, но това не се случи.
От 33-те 14 са към НАП. Около 3 от тези 14 са лихви.
През април бяха разгледани всички подадени възражения срещу одобрени и неодобрени задължения на старото дружество ПФК ЦСКА.
Сумата от 33 милиона поставя под сериозна въпросителна оздравяването на старото дружество. Най-реално към момента изглежда ЦСКА да продължи да съществува чрез Чавдар (Етрополе) чието име беше заменено с ПФК ЦСКА 1948. Там акционери са Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД