:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

Против плановете на НАТО в Балтика



се обяви бившият канцлер на ФРГ Герхард Шрьодер, съобщи в. "Билд". Изданието цитира изявлението на ексканцлера, че "би било сериозна грешка да се укрепва източният фланг на НАТО точно преди предстоящата годишнина от нападението на Германия срещу Съветския съюз на 22 юни 1941 г.". По негово мнение поддържането и продължаването на санкциите срещу Русия е неправилен подход, тъй като, подчертава той, Русия е важна за Европа. НАТО се готви да разположи по един международен батальон в трите балтийски републики и в Полша, като решението за числеността и местата на дислокация ще бъде прието на срещата на върха на алианса във Варшава на 8-9 юли, напомня БГНЕС.



Би Би Си прави основен ремонт



на програмите си за пръв от 1922 година, за да станат по-безпристрастни и различни от другите медии, по-специално комерсиалните. Министърът на културата, медиите и спорта Джон Уитингдейл смята да обяви промените в сряда, съобщи вестник "Телеграф". Уставът на корпорацията от 1922 година гласи, че тя трябва "да информира, просвещава и развлича". Политиците обаче смятат, че уставът не е достатъчно строг. Решението за промяната дойде след многобройните критики срещу корпорацията, която придоби права за излъчването на американски телевизионни програми. Ще бъдат огласени заплатите на телевизионните водещи и други "звезди", чиято годишна заплата "значително" надхвърля 150 000 паунда.



Взрив на шанхайското летище



рани трима души вчера, предадоха световните агенции. Полицията разсея паниката от терористичен акт, като обяви, че експлозията е предизвикана от "самоделни взривни вещества" в багажа на пътник. После се разбра, че той е хвърлил бирена бутилка с взрив, след което е опитал да се самоубие с нож. Инцидентът е станал близо до гишетата за регистрация. Пострадалите са откарани в болница. Полетите продължават по разписание.
741
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД