:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СУ вече има мениджър

Най-големият университет у нас вече си има мениджър. Ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков е назначил на този пост Женина Жилева, съобщиха от учебното заведение. Жилева има магистърска степен инженер, специалност "Автоматизация на производството" от Техническия университет и магистърска степен по икономика, специалност "Икономика и управление на търговията" от УНСС. Завършила е професионална следдипломна квалификация по трудова и организационна психология в СУ.

Новата длъжност бе създадена с решение на Академичния съвет от 27 януари 2016 г. като част от мерките за подобряване на управлението на университета, обещани от проф. Анастас Герджиков при кандидатирането му за ректор. За поста се бореха 37 кандидати, които минаха през първоначален подбор от фирма за набиране на професионалисти за висши мениджърски позиции. Фирмата е отсяла 4-ма кандидати, но реално на втория етап - интервю, са се явили трима, тъй като един от кандидатите междувременно е започнал работа.
4
1740
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
03 Юли 2016 23:32
И сега какво?Ще управлява „Автоматичната икономическа търговия” на СУ?А,пък стретата си специалност ще оказва психологическа помощ на личния състав на университета ако Волен Сидеров реши да го посети някоя вечер?!
04 Юли 2016 08:57
Значи, счетоводен и икономически отдел, всеки с шефовете си, сега си имат меринджей. Самовъзпроизвеждане на скъпо струваща администрация...
В същото време преподавателите мизеруват.
04 Юли 2016 09:02
.
04 Юли 2016 11:27
Още един "сладкодумен гост на държавната трапеза"
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД