:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Пожарът в депото за отпадъци в шуменския



квартал "Дивдядово" продължи и вчера. Два противопожарни екипа гасиха боклуците, които се самозапалиха още в петък. Облак от гъст дим покриваше квартала, а миризмата се усещаше в целия град Шумен. От екоинспекцията увериха, че опасност за населението няма и въздухът не е замърсен над пределно допустимите нива. "За ефективното гасене е нужна техника за запръстяване, която трябва да осигури сметоподдържащата фирма "Титан БКС" -Шумен. Очаква се тя да изпрати на място голям булдозер и камиони, тъй като с един малък булдозер гасенето не е ефективно", съобщи БНР.



Километър и половина стигна колоната



от автомобили на ГКПП "Маказа" в посока Гърция вчера, съобщи МВР. Граничният пункт е използван най-често от румънските туристи, които преминават през страната ни в посока Гърция. Опашки и от леки и товарни автомобили имаше и на граничните пунктове "Капитан Андреево" и "Лесово" на влизане в България. На "Кулата" трафикът също беше засилен. На изхода на Видин имаше 3-километрова колона от товарни автомобили. 6 километра беше опашката от товарни и леки автомобили на входа на Силистра.

668
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД