:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кандидатът за президент на ГЕРБ е партиец

Снимка: Архив "Сега"
Цветан Цветанов
ГЕРБ продължава да не обявява кой ще е избраникът на партията за президент, въпреки че вече е решено коя ще е кандидатурата. "Кандидатът на ГЕРБ за президентските избори ще бъде свързан с партията, т.е. ще е партиен член", обяви във Варна заместник-председателят на партията и председател на нейната парламентарна група Цветан Цветанов.

Той не посочи имена, но каза, че в ГЕРБ се обсъждали достатъчно кандидатури за президентските избори, "за да можем да вземем правилното решение", и решението като цяло вече било ясно. Официалната информация към момента от ГЕРБ е, че кандидатът за президент е известен и разпознаваем сред обществото, но името може да стане ясно дори чак през септември.

"Премиерът Бойко Борисов и аз самият смятаме, че в момента по-добрият вариант е правителството да работи спокойно, да може да реализира всички ангажименти, които е поело към развитието на регионите", обясни във Варна Цветанов, попитан защо кандидатурата за президентските избори не се обявява.

Организацията и подготовката на структурите на ГЕРБ за президентския вот отново ще бъдат поверени именно на Цветан Цветанов, съобщиха източници от партията. Очаква се след месец той да оглави и предизборния щаб. Зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група вече стартира предизборни срещи с партийния актив. Преди няколко седмици той навести последователно Русе, Бургас, Велико Търново и Враца, а през този уикенд беше и във Варна. "Тук съм за рутинна среща със структурите на партията. Ще говорим с кметовете, общинските ръководства за подготовката за формирането на общинските центрове за предизборната кампания. При тези срещи можем да получим обратната връзка за проблемите, които трябва да бъдат решавани, и когато са редовни, те допринасят за реалния политически живот в партията", обясни той вчера.

9
1409
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
03 Юли 2016 23:08
Аз пък си мислех,че е българин
03 Юли 2016 23:16
Абе до скоро думите „партия,партията” постепенно бяха добили синонимно значение на нещо до кето като се допре човек после трябва да се мие,ама напоследък „партията така,партията онака...”,те сега и „партиец” взе да ми звучи като едно време....некак си „ретро” ,с апломб разбираш ли.(тия да не ползват тактиката на ретрорекламите)....Ъ така!„-Нема лабаво!”
04 Юли 2016 06:15
партиец


Редакцията,
04 Юли 2016 06:18
Толкова е босичък милият, дори не се усеща, че "партиец" вече има отрицателен оттенък.
04 Юли 2016 11:13
Кандидат за нов прецедент...
04 Юли 2016 11:15
Ако след недоразумението Плевнелиев българският народ отново гласува за кандидата на ГЕРБ, то тогава определено ще можем да заключим, че живеем не в държава, а в психиатрия, че жългарският народ е психично болен от някаква перверзно мазохистична болест. Макар че някъде след около 10 изборни победи на ГЕРБ той вече е доказал, че е болен. Доказа го още като избра шефа на мафията Баце, за да бори мафията и "комунистът" Баце, за да бори "комунистите". Че нали все "комунистите" били виновни за това, "комунистите" били виновни за онова, "комунистите" били виновни за всички злини някъде от сътворението на света до днес. Превърнаха плюенето по "комунистите" в национален спорт и олимпийска дисциплина. Толкова са нагли, че покрай плюенето по "комунистите" зорлем ще вземат да ме превърнат в комунист. То и без това ги видяхме "демократите" какви ги сътвориха през последните 26 години. Крадат построеното от "комунистите" и плюят по тях като за световно. Като марокански скакалци. Откъдето минат трева не никне. Пълно опустошение. Камък върху камък не оставиха. И "комунистите" са виновни. И Путин, защото обядва за закуска малки украинчета. И Русия, защото е Русия. Само родните "демократи" едни чистички и изпрани, ни лук яли, ни мирисали. Само крали, крали и пак крали.
04 Юли 2016 11:21
"Премиерът Бойко Борисов и аз самият смятаме, че в момента по-добрият вариант е правителството да работи спокойно, да може да реализира всички ангажименти, които е поело към развитието на регионите", обясни във Варна Цветанов, попитан защо кандидатурата за президентските избори не се обявява.


И какво ще ви попречи светлата личност на кандидата ви на спокойната работа и ангажиментите към регионите? Да не е Лилето таз светла личност, дето не трябва да разсейваме в народолюбивите и трудове?

Или пак така ... "и магаре да бяхме вързали, пак щяхте да го изберете"? Аха! Не щете от рано да го връзвате магаренцето, да не му налетят щръклиците и да пощръклей без време.
04 Юли 2016 11:28
БСП издига Мая Манолова, ГЕРБ издига Цецка Цачева - кампанията ще е феерична!
04 Юли 2016 13:36
Още по-лош вариант готвят - Борисов за президент, Плевнелиев за премиер.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД