:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Реми

с белите фигури направи Антоанета Стефанова в 8-ия кръг след само 16 хода срещу лидерката в класирането на турнира за Гран при по шахмат при жените в Чънду (Кит) - Харика Дронавали (Инд). Така бившата световна шампионка остава на 0,5 т. от първото място. Дронавали има 5,5, а Хумпи Конеру (Инд), Уъндзюн Дзю (Кит) и Стефанова имат по 5, но са подредени в този ред по допълнителни показатели. В 9-ия (от общо 11) кръг Стефанова ще играе с черните фигури срещу Пиа Крамлинг (Шв, 3 т.).



Президентът

на европейската асоциация по кану-каяк Алберт Уудс пристига в Пловдив за европейското първенство (до 23 г.), което ще се проведе от 14 до 17 юли. "Естествено, очакваме медали от олимпиеца Ангел Кодинов, който ще участва и в трите дисциплини на едноместното кану - 200, 500 и 1000 м. Добра форма показват също двойката каяк при младежите Велян Бъчваров и Христо Реков", каза треньорът на националите Милко Казанов.



Волейболният

мъжки отбор на Куба може да бъде изваден от олимпийските игри в Рио де Жанейро (5-21 август). Причината е, че 6-има играчи на тима все още са в ареста в Тампере (Фин) и са разследвани от финландската полиция по обвинение в групово изнасилване. Волейболистите ще останат в ареста поне до 28 август. Облагодетелствани от ситуацията могат да се окажат отборите на Пуерто Рико или Австралия.
893
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД