:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 438
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" се опитва да уреди Сандберг за мача с "Марибор"

Трудно се отказва такава оферта, заяви шведският защитник
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Симон Сандберг вчера се сбогува чрез една от социалните мрежи с досегашния си клуб "Хакен", с който спечели купата на Швеция през май.
Шведският защитник Симон Сандберг трябваше да пристигне снощи в София за медицински прегледи в "Левски". Самият той обаче преди заминаването за България призна, че преминаването му в българския клуб е сигурно и договорът е формалност, понеже вече е водил предварителни разговори с треньора Любо Петрович и един от шефовете в отбора.

Така Сандберг е получил уверения, че ще играе на любимата си позиция - като централен защитник. "Интересът от "Левски" дойде преди седмица. Всичко се случи много бързо. Аз веднага се заинтересувах, когато получих обаждането от моя агент. Нямах никакви колебания, тъй като "Левски" е голям клуб. Трудно се отказва такава оферта", заяви 22-годишният Сандберг пред fotbollskanalen.se. Той до момента е играл професионален футбол единствено за елитния "Хакен" в родината си, като има и 4 мача за младежкия национален отбор.

От "Левски" дори ще направят постъпки да картотекират Сандберг в УЕФА и да го включат в групата за гостуването срещу "Марибор" от II предварителен кръг на Лига Европа. Мачът в Словения е в четвъртък от 21 ч. наше време и ще се предава пряко по bTV Action.

Бързането за шведа е обяснимо, тъй като "сините" имат голям проблем с централните си защитници. От тях здрави са само Димитър Пиргов и Александър Др. Александров, като вторият е едва на 5-6 пълноценни тренировки, след като лекуваше контузия около половин месец. Румънецът Сърджан Лукин пък няма да играе около 3 месеца.

В "Левски" работят не само по селекцията, но и паралелно с това по ремонта на "Георги Аспарухов". Там започна поставянето на седалки по стегнатия сектор В. Работата трябва да приключи до 20 юли, т.е. ден преди реванша срещу "Марибор". За да се спазят сроковете, в работата се включиха и фенове, за което те получиха официални благодарности от ръководството на клуба.

2
942
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
10 Юли 2016 20:17
САМО ЛЕВСКИ!!!
10 Юли 2016 20:44
Айде, ЛАВИНАААААААА!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД