:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Берое" чака работна виза за японец

СНИМКА: BEROE.BG
Футболистите на "Берое" са се събрали и слушат указанията на треньорския екип вчера по време на първото занимание след реванша с "Радник" (Биелина).
Японецът Кохей Като ще бъде картотекиран в "Берое", след като получи работна виза. Това обаче се очаква да стане в началото на седмицата и халфът да получи правото да играе в първия мач от II предварителен кръг в Лига Европа срещу ХИК (Хелзинки). Двубоят е в четвъртък от 20.30 ч. в Стара Загора и ще бъде предаван по "Диема спорт 2".

Като, който е бивш играч на черногорския "Рудар" (Плевля) и полския елитен "Подбедкиджие", вече е заявен за картотека пред УЕФА заедно с бившия младежки национал Радослав Кирилов, като двамата чакат одобрение.

За мача с ХИК вероятно ще отпадне националът Атанас Зехиров, който още не е провел пълноценна тренировка през лятото заради травма. Вчера той се подготвяше индивидуално заедно със защитниците Иво Иванов, Илия Миланов и Венцислав Василев, но последните трима се очаква да бъдат на линия срещу ХИК.

Междувременно първите данни от разузнаването на съперника показаха, че най-опасният футболист на финландците е колумбиецът Алфредо Морелос, който е и голмайстор на тима. А ветеранът Микаел Форсел (35 г.), бивш играч на "Челси", "Бирмингам", "Борусия" (М), "Хановер" и др., най-често влиза като резерва. Прави впечатление и преотстъпеният от "Милан" нигериец Намди Одуамади.

Междувременно билетите за мача в четвъртък вече са в продажба в мрежата на "Ивентим", като са на цена 10 лв. Деца до 7 г. ще влизат безплатно.

801
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД