:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 97
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

АРТ ЛУПА

Миленита
Китаристът на "Аеросмит" Джо Пери

бе откаран в болница по време на концерт в Ню Йорк, предаде телевизия Ей Би Си Нюз. По данни на телевизионния канал 65-годишният Пери слязъл от сцената и изгубил съзнание по време на концерт в Бруклин. Той е бил откаран в местната болница, не се съобщават други подробности за инцидента. "Аеросмит" е основана в Бостън през 1970 година. Имат 15 студийни албума. По брой на златни, платинени и мултиплатинени албуми "Аеросмит" е на първо място сред американските банди, имат и 4 награди "Грами".



Миленита и група D2

записаха дует. Песента "Мираж" се ражда още през 2007 г. по време на едно от бягствата извън града на Митко Кърнев, Дидо и Александър Обретенов, а през 2014 г. сингълът влиза в последния албум на D2 "Феникс". Сега "Мираж" е презаписана с женски вокал, като видеото включва многобройни снимки от личните архиви на D2 и Миленита: детски, смешни, откачени, от концерти, или просто любими моменти с любими хора. Междувременно групата се готви за "най-високия" рок концерт, правен някога в Европа - на връх Мусала. Събитието, в което ще вземат участие и Odd Crew, ще се състои на 30 юли на югозападния склон на Мусала, 40 метра под самия връх. Организатори са радио "Тангра Мега Рок" и Институтът за ядрени изследвания и ядрена енергетика при БАН. Безпрецедентният концерт е част от акция за почистване на върха от строителни отпадъци.

955
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД