:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Турските власти задържаха още седем души,

заподозрени в съучастие с тройния самоубийствен атентат на истанбулското летище "Ататюрк", съобщиха местни медии. Заподозрените са били задържани при полицейски операции в Истанбул. На арестуваните са повдигнати обвинения за "членство във въоръжени терористична групировка" и "помагачество за убийство". По информация на медиите задържаните са чужденци, но произходът им не се уточнява. На 28 юни в резултат на терористичен акт в терминала за заминаващи на международното летище "Ататюрк" загинаха 45 души, сред тях 19 чужденци, а около 240 бяха ранени. По-рано турските медии съобщиха, че 11 от досега арестуваните са граждани на Русия. Турският президент Реджеп Ердоган заяви след атентата, че атаката е организирана от "Ислямска държава".





Етиопия блокира социалните мрежи,

за да предотврати изтичане на темите за приемните изпити в университета през следващата седмица, предадоха агенциите. Това е временна мярка до сряда, заяви правителствен представител. Миналия месец изтекла в социалните мрежи информация за зрелостните изпити предизвика национален скандал и стана причина за анулирането им. Етиопските ползватели на интернет обаче заобикалят забраната, използвайки VPN - виртуалните частни мрежи.
759
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД