:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 243
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



Интернет търговец е заблуждавал



потребителите с промоция на козметика, като е инсталирал на сайта си калкулатор, който смята погрешно отстъпката, съобщи Комисията за защита на потребителите (КЗП). Комисията е забранила на "Група за електронна търговия ГЕТ" да подвежда с посланието "Спечели 15% ... тоалетна вода за мъже". Онлайн магазинът предлагал уханието в опаковки от 50 и 100 мл, а намалението от 15% се прилагало само за малките флакони.



80% от пазара на плодове и зеленчуци



е в сивия сектор, а 60% от производителите крият и точат данъци, обяви вчера Слави Трифонов от Съюза на градинарите. По думите му поне 8 от всеки 10 тира с внос не осчетоводяват стоката и не плащат ДДС. Освен това в страната влизат храни от далечни дестинации - например домати, пристигащи от хиляди километри, третирани с препарати, за да издържат пътуването. Вносът на стоки с дъмпингови цени и лошо качество ще съсипе българското производства, алармират от бранша. По данни на съюза за първите 4 месеца на годината чуждоземните плодове и зеленчуци у нас са се увеличили с 200 000 тона.

873
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД