:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 402
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Магдалена Малеева

ще участва на държавното отборно първенство по тенис за жени в базата на ТК "Банкя" (нагр. фонд 8000 лв.) от днес. 41-годишната бивша №4 в света ще защитава цветовете на тенисклуб "Малееви".



Юлия Стаматова

се класира за II кръг на тенис турнира в Букурещ (Рум, $10 000), след като победи Далила Спитери (Ит) с 6:4, 7:6(4).



Националът

на България за "Купа Дейвис" - Александър Лазов, се класира за 1/4-финалите на тенис турнира в Юберлинген (Гер, $10 000), след като се наложи с 6:1, 6:4 над Наоки Накагава (Яп). За място на полуфиналите българинът ще срещне друг квалификант - Адриан Бодмер (Швейц).



Конгоанецът

Омари Гудул ще се присъедини към баскетболния "Берое". Крилото (22 г., 208 см), идва от тима на колежа "Анджело Стейт" от дивизия 2 на колежанското първенство на САЩ.



Правителството

на Кения е разпуснало олимпийския комитет на страната, съобщи Би Би Си. Причината са ужасните условия, при които са били принудени да живеят кенийските лекоатлети по време на игрите в Рио, проблеми с екипировката и с акредитациите им. Маратонецът Уесли Корир, който е и независим депутат, коментира, че на състезателите дори се е налагало да залягат по стаите си в Рио, тъй като се чували изстрели. Министърът на спорта Хасан Варио заяви, че правителството е реагирало веднага на скандала, разпускайки националния олимпийски комитет.
611
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД