:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Наш тенис талант премина при треньора на Цонга

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Световният №6 Милош Раонич тренира с наставника си Джон Макенроу (в гръб) на кортовете в Ню Йорк преди началото на Откритото първенство на САЩ. Роденият в Черна гора канадец обяви амбициите си да спечели последния за годината турнир от Големия шлем.
Считаният за новия голям талант на българския тенис Адриан Андреев се премести да тренира в академията All in Tennis в Париж, след като в последните две години се подготвяше в Мадрид, съобщи специализираният сайт Tennis24.bg.

Треньори на 15-годишния софиянец в Париж ще са Тиери Асион и Никола Копен. Първият е бивш тенисист от Топ 100 в света и в момента е наставник на френските топтенисисти Жо-Вилфред Цонга и Никола Маю. Копен пък е работил преди с Маркос Багдатис (Кип), Камила Джорджи (Ит), Едуар Роже-Васлен (Фр).

Целите, които са поставили треньорите на Андреев, са той да играе в края на сезона на големите юношески турнири в Съединените щати "Еди Хер" и "Ориндж Боул". Адриан очаква да получи и "уайлд кард" за турнира на АТР в Мец от 19 септември. Андреев вече направи дебюта си в мъжкия тенис и дори е спечелил 1 т., с която е на 1791 място в световната ранглиста.

Междувременно и четвъртата българка в квалификациите на US Open - Изабелла Шиникова, преодоля I кръг, след като победи Лесли Керкхофе (Хол) с 6:3, 6:1. Късно снощи Шиникова трябваше да играе във II кръг срещу Лора Робсън (Вбр). Също снощи, след ден повече за почивка, бяха и мачовете на Сесил Каратанчева - с Елизе Мертенс (Бел), Виктория Томова - с Екатерина Алексдрова (Рус), и Елица Костова - с Шуко Аояма (Яп).
701
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД