:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 102
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Олимпийците

от Плевен - Тихомир Иванов (10-и в скока на височина в Рио) и Невяна Владинова (7-а в художествената гимнастика), ще бъдат премирани от общината с по 2000 лв. Треньорът на Иванов - Георги Гетов, пък ще получи 1000 лв.



Баскетболният

"Хасково" привлече американката Амбър Холт, играла в женската НБА за тима на "Кънектикът Сън" и "Тълса Шок". Последният отбор на 183-сантиметровото крило е "Пинк" (Печ, Унг).



Плувецът

Райън Лохте ще влезе в клиника за алкохолици в опит да спаси кариерата си. Американецът се забърка в скандал в Рио, след като си измисли история как станал жертва на въоръжен обир, за да скрие своите и на още трима негови съотборници хулигански прояви на бензиностанция в Рио. "Не бяхме пили от много време, а трябваше да полеем успеха. Аз може би прекалих и през цялото време бях много пиян", призна Лохте. Той намекна, че го чака наказание от Американския олимпийски комитет: "Първо искам да се видя със семейството си. Решен съм да продължа да плувам в следващите 4 години, така че колкото и дълго наказание да ми наложат, ще се върна в басейна. Докато съм извън състезанията, ще работя с деца и ще им показвам това, което съм научил".
556
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД