:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 82
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Босът на "Лудогорец" оцени на 10 млн. евро звезда на тима

Шампионите били наясно за трансферите си за 1-2 години напред
СНИМКА: СПОРТАЛ
Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев постави цена от 10 млн. евро на Джонатан Кафу (вляво) и обяви, че за бразилеца имало оферта за 6 млн.
Звездата на "Лудогорец" Джонатан Кафу няма да бъде продаден за по-малко от 10 млн. евро. Това заяви в интервю за "Диема Спорт" собственикът на клуба Кирил Домусчиев. Според бизнесмена интересът към бразилския нападател е огромен, но кандидатите вече са известени за цената.

"Няма шанс да се разделим с Кафу за 6-6.5 млн. евро. Само може да се снимат с него за тези пари. Няма да коментирам кои големи клубове проявяват интерес, тъй като в бизнеса има една конфиденциалност, която се цени от партньорите. Има предложения и за други наши играчи, но в момента нямаме интерес да продаваме. Искаме да запазим отбора, така че едва ли ще се разделим с някой от основните играчи", коментира Домусчиев.

Босът на "Лудогорец" допълни, че все пак една добра оферта няма да бъде пренебрегната. Ако бъде продаден някой от футболистите, на негово място веднага ще бъде привлечен някой друг. В клуба са наясно от какви нови играчи се нуждаят в дългосрочен план и затова вече се работи по трансферите на футболистите, които ще бъдат купени в следващите 2 години. Бизнесменът не пропусна да коментира и твърденията, че е готов да привлече бившия национал Димитър Бербатов.

"Естествено, че искаме Бербатов, всеки би искал да има такъв футболист. За съжаление в "Лудогорец" работим с определен бюджет и играч като него не ни е по джоба", допълни Домусчиев. Той бе категоричен, че отборът му се готви не само да участва в групите на Шампионската лига, но дори да ги преодолее. Според бизнесмена в момента отборът е много по-силен отпреди 2 години, така че има шансове при добър жребий да продължи напред.

"Не отиваме за олимпийско участие, а за да печелим точки, имидж и пари. Всичко, което ще вземем от участието си в турнира, ще бъде инвестирано в стадиона и базата на клуба. Там трябва да се направи и един хубав хотел, както и да продължим да развиваме школата", каза Домусчиев. И допълни, че решението да върне Георги Дерменджиев е било едно от най-добрите. А с второто класиране за групите на Шампионската лига само за 3 години треньорът е доказал, че заслужава мястото си.
945
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД