:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 490
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Първа лига

V кръг - днес, 19 ч.: "Монтана" - "Славия" (съдия Г. Кабаков, в Ловеч) (по "Диема спорт 2"); от 21.15 ч.: "Берое" - "Пирин" (Г. Димитров) (по "Диема спорт 2");



Втора лига

IV кръг - днес, 18 ч.: "Лудогорец II" - Поморие" (П. Григоров)



"Монтана"

картотекира бразилеца Фернандо да Силва и ще може да го ползва в днешното домакинство срещу "Славия", което ще се играе в Ловеч. Нападателят е играл в България преди именно за "белите" - от 2013 до 2015 г. Сънародникът му Данило Соуса Монис-Бала ще пропусне мача за "Монтана", тъй като още не е възстановен от травмата, която получи през лятната подготовка. Той се очаква да дебютира през септември.



"Пирин"

не се е отказал от намерението си да подпише договор с национала Станислав Манолев. Той сега е свободен агент и първо изчаква оферти от чужбина. Интерес към него има и от "Левски". Благоевградчани ще бъдат без новопривлечения албанец Ндуе Муйечи за гостуването срещу "Берое", тъй като той още няма работна виза. Под въпрос заради травма е защитникът Румен Сандев, но пък са възстановени Орлин Старокин и Венцислав Бенгюзов. Иван Цветков се очаква в игра за "Пирин" след шампионатната пауза.



Временните

треньори на "Ботев" (Пд) Николай Киров и Иван Кочев включиха в тренировките на първия отбор петима юноши от отбора до 19 г., както и 15-годишния защитник Димитър Балинов.



Атанас Курдов

ще играе в Югозападната Трета лига за "Велбъжд". Той бе без отбор, след като в края на 2015 г. бе освободен от "Левски" заради лоша дисциплина. В месеците оттогава Курдов (27 г.), бивш играч на "Байер", "Ботев" (Пд), "Локомотив" (Пд), "Славия" и "Астана", безуспешно опитваше да си намери отбор в чужбина.
600
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД