:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 402
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Директорът Марков отписа титлата като цел

Прокламираната основна цел пред "ЦСКА-София" е трудно достижима. Това си призна пред "Диема спорт" и Пламен Марков, който вчера беше обявен за спортен директор на отбора. Досега той се водеше директор в участвалия във В група ПФК ЦСКА АД и едновременно изпълнителен директор на ФК ЦСКА, който през лятото на 2015 г. бе регистриран от Гриша Ганчев в неуспешен опит да бъде направена приемственост.

"Ако трябва да бъда точен, трудно ще бъде постигната тази цел (б.р. - титлата). Тя не е невъзможна, а нашата амбиция е именно тази. Искат се бързи резултати, което влияе върху психиката. Никак не е лесно тези цели да се постигнат по най-бързия начин. Магически резултати не могат да се постигат. Необходимо е време. Срещу ЦСКА се излиза възможно най-мотивирано. Частичен успех срещу ЦСКА е много добър резултат. Срещу нас ще се играе с всякакви възможни средства. Трябва да постигаме успехи и у дома, и на чужд терен. На този етап нашият отбор не е достатъчно добре подготвен", заяви Марков, който опита да оправдае неуспеха на Христо Янев като треньор в Първа лига с неумението да се справи в психологически план.

Марков потвърди, че селекцията в "ЦСКА-София" ще продължи, като се търсят играчи на всички постове. Директорът коментира и разделението на феновете: "Имаше опити да бъде разцепен ЦСКА, те успяха частично, говорим за "ЦСКА 1948". При добри резултати нашата публика ще бъде обединена".

3
743
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
25 Август 2016 20:17
А защо притеснихте Христо Янев с тази цел? Подлеци и лицемери!
26 Август 2016 07:26
Марков, и теб ще те отстрелят. Просто си малко по-назад на опашката от Янев.
26 Август 2016 09:32
Марков,не зле да си спомниш като беше треньор на национала и участваше на едно европейско първенство,кой селтак те саботираше...уж като гост....
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД