:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 567
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Николай Кънчев
Паметна плоча на поета Николай Кънчев



бе открита вчера в с. Бяла вода, община Белене, във връзка с 80-годишнината на напусналия ни вече поет. Слово произнесе проф. дфн Светлозар Игов. Кирил Кадийски пък представи книгата за Николай Кънчев "Звезден пратеник", написана от Марин Георгиев. Това стана възможно вследствие активността на инициативния комитет, оглавяван от Светлозар Игов, който издейства зачитането на паметта на поета ни.



Екшън актьорът и майстор на бойните изкуства Джаки Чан



е сред избраните да получат почетна награда "Оскар", предадоха световните информационни агенции, позовавайки се на американската Академия за кинематографично изкуство и наука. Освен родения в Хонконг Чан с почетни отличия за изключителни постижения и цялостен принос към киното ще бъдат удостоени документалистът Фредерик Уайзман, филмовата монтажистка Ан Коутс и кастинг режисьорът Лин Столмастър. Президентката на Академията за кинематографично изкуство и наука Шерил Бун Айзъкс определи избраниците за почетен "Оскар" като "истински пионери и легенди в занаята". Любимецът на публиката Джаки Чан е участвал в над 100 продукции и освен с бойните си умения е известен и с комедийния си талант. Чан никога не е бил номиниран за "Оскар", тъй като филмите му не са от типа, привличащ вниманието на киноакадемията. Наскоро 62-годишният Джаки Чан зае второто място след Дуейн "Скалата" Джонсън в годишната класация на списание Forbes за най-високоплатени актьори в света.
1801
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД