:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 229
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

БСП номинира за кмет



на столичния квартал "Младост" бригаден генерал от резерва Стефан Стефанов. Той получи 58 гласа срещу 5 гласа за другия претендент Кристина Петрова, съобщиха от градската организация на соцпартията. Вотът ще се проведе заедно с президентските избори и референдума на 6 ноември. "Втори път няма да позволим да ни откраднат победата. Оттук нататък започва работата за новото начало в "Младост". Не ме интересува кои ще бъдат кандидатите на ГЕРБ, на РБ и т.н. в тези избори. Мен ме интересуват хората и тяхното желание за промяна", обяви генералът. М.г. той достигна до балотаж с претендента на ГЕРБ Цвета Авджиева.



"Колкото повече дълбаем



в историята с Царските конюшни, толкова повече тя се заплита. Толкова повече започват да излизат неща страховити, които са се случвали повече от 12 г." Така министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова коментира казуса с приватизацията на имота в центъра на София пред Би Ти Ви. Сигналът за това, че държавата е продала на безценица свои дялове в имота с раздробена собственост, дойде от депутатите от БСП. Стигна се до оставката на областния управител на София Веселин Пенев и разследване на прокуратурата, започна и разследване по случая.
847
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД