:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 219
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЛУКойл Академик" претърпя две загуби в Сърбия

Баскетболният шампион на България "ЛУКойл Академик" загуби и двете си контролни срещи в Сърбия. Първият мач бе в петък с гранда "Партизан" и се игра през 4500 зрители в Белград, като домакините спечелиха със 79:61. Най-резултатен за тима от Правец бе Филип Виденов, реализирал 11 т. Американецът Стив Зак вкара 9, а най-много от всички на площадката вкара новото американско попълнение на "Партизан" Уилям Хътчър - 18 т.

Във втората контрола шампионите отстъпиха драматично пред "Мега Лекс" със 77:78. Този път словенецът Саша Загорац се отличи за българския отбор с 14 т., а Христо Захариев наниза 13.

Следващата проверка на "ЛУКойл" е в сряда, в столичната зала "Универсиада" с турския "Газиентап", в който играе напусналият националния тим Деян Иванов. Отборът на треньора Тони Дечев се подготвя за II квалификационен кръг за Шампионската лига, в който ще срещне "Орадя" (Рум) или "Приевидза" (Слвк). Тези два състава ще се срещнат в I кръг (27 и 29 септември). Ако "ЛУКойл" успее да се справи с един от тези съперници в два мача на разменено гостуване (4 и 6 октомври), ще попадне в гр.В на Шампионската лига, заедно с "Пинар Каршияка" (Тур), "Венеция" (Ит), "Автодор" (Рус), "Макаби" (Ришон, Изр), "Химик" (Укр), "Льо Ман" (Фр) и един измежду "Катая" (Фин) и "Сьодертале" (Шв).
618
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД