:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локомотив" (Пд) посвети победа на починал ветеран

СНИМКА: БНР
Красимир Костов
Победата на "Локомотив" (Пд) с 2:1 в гостуването срещу "Нефтохимик Бургас" беше посветена на починалия домакин на отбора Красимир Костов. Бившият защитник и капитан на отбора, който имаше над 300 мача за пловдивчани, си отиде от този свят в събота часове преди мача.

След успеха треньорът на "Локомотив" Илиан Илиев не успя да сдържи сълзите си пред телевизия "Диема спорт". "Поздравявам футболистите, които успяха да се съвземат след новината за Краси Костов. Съмнявах се, че може да им се отрази, но успяха да изиграят мача като мъже и посвещавам тази победа на него", коментира Илиев. Вчера той и целият отбор на "Локомотив", както и редица от най-изявените ветерани на клуба присъстваха на погребението в Асеновград.

Иначе Илиев има нов кадрови проблем от двубоя в Бургас, тъй като травма получи македонският халф Ванчо Траянов, който бе сменен принудително на почивката. Под въпрос е участието му в домакинството срещу "Пирин" в петък. Треньорът на "Локомотив" каза още, че е разрешил на Дани Кики да играе за националния отбор на Сирия, но халфът още умува над поканата.

679
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД