:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 535
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Еврокомисарят по конкуренцията Маргрете Вестагер снима с iPhone на "Епъл" по време на пресконференция. В края на август тя обяви, че американската компания трябва да върне на Ирландия данъци в размер на 13 млрд. евро, които неправомерно спестила.

 


10
529
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
25 Септември 2016 19:50
Стигнах до "предполагаеми нарушения" - и стана ясно кой поръчва музиката...
---------------
Сайтът на Генек
25 Септември 2016 20:13
Ся, "глобалните интереси и националната сигурност" на ФАЩ са приоритет не само на корпоративно ниво, а на секакво ниво. Другата флора и фауна е без значение!
25 Септември 2016 22:16
Фискално притиснатите правителства, изглежда, много искат да напълнят хазната си с пари, като се стремят към гръмки водещи заглавия за налагането на "рекордни" глоби на тези непослушни фирми.

Невярно. Ирландия обжалва решението на ЕС срещу Епъл.
25 Септември 2016 23:01
За съжаление американските регулатори не успяват да вкарат в съдебна зала нито един от високопоставените финансисти за подлото им поведение, което доведе до срив на банките и глобалната финансова криза през 2008 г.

Тази криза е циклична и е тъпо търсенето на виновници за нея.
26 Септември 2016 01:16
Дойче Банк били един
от националните шампиони в икономическия сектор


Големи рабирачи ги пишат тия статии, няма лабаво,
Те Дойче Банк милите душа берат да не фалират и съкратиха 25% от персонала ПРЕДИ глобата. Това просто ги довършва.
26 Септември 2016 06:00
И какво като международната икономика е губеща??? Сега пък са губещи държавите, т.е. всички балъци, а спекулантите печелят. Те да си печелят, но после правителствата им покриват загубите като фалират банките или се спука поредния балон, който са надули. Обезпокоителното е само, че САЩ и ЕС не са съюзници в тази война, а са врагове. Защото лошите практики, измамите, данъчните шашми трябва да бъдат спрени от всички правителства, а не-всяка държава да защитава своите мошеници. Корпорациите трябва да се научат на правила и да плащат данъци и това ще спаси всички. В противен случай излиза, че всички правителства са корумпирани и съучастници. Голяма част от тези корпорации отдавна не са американски, нито европейки, а мултинационални. Т.е. са зарязали държавите си, не създават там работни места, нито плащат данъци. И правителствата ги спасяват не, защото това е от полза на икономиката им, а, защото са решили, че така спасяват жертвите им. Което трябва да престане.
26 Септември 2016 06:09
Корпорациите трябва да се научат на правила и да плащат данъци и това ще спаси всички. В противен случай излиза, че всички правителства са корумпирани и съучастници.
Ами къде отиват да работят политиците от правителствата, след като вече не са в правителствата? Май все в разните корпорации и банки.
Само се чудя - с конкурс ли ги назначават или ...?
26 Септември 2016 16:42
Загниват яко.
26 Септември 2016 23:10
Не разбирам ....Защо еврокомисарката ползва продукт произведен от данъчни измамници? Принципно правилната позиция е да го тресне в земята и да даде личен пример как трябва да се отнасяме към престъпни действия, които са в разрез с Европейските ценности.
27 Септември 2016 03:38
Шмекерува еврокомисарката. Ползва продукт на който не са платени данъците ( според нея ) . С което става съучастничка в далаверата.
Еврократи, сър.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД