:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 501
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Турската полиция арестува брата

на живеещия в изгнание в САЩ ислямски проповедник Фетуллах Гюлен, когото Анкара смята за главен организатор на опита за преврат от 15 юли т.г., съобщи Анадолската агенция, цитирана от БГНЕС. Кутетин Гюлен е задържан в дома на свой роднина в западната провинция Измир. Турският премиер Бинали Йълдъръм обвини членове на организацията на Гюлен, че разпространяват слухове за втори опит за преврат. "Казват, че ще има нов опит за преврат ... Това е лъжа, която се разпространява от ФЕТО, за да се създават вълнения в обществото", заяви той. Правителството предприема всички необходими мерки за предотвратяване на такъв опит.



Оставка подаде лидерът на социалистите

в Испания Педро Санчес, след като не получи подкрепата на Националния комитет на партията си, съобщиха местните медии. Това може да сложи край на политическия вакуум в Испания, ако новото ръководство на Социалистическата партия се съгласи да участва в коалиционен кабинет, оглавяван от лидера на спечелилата изборите през юни дясна "Народна партия" на Мариано Рахой. Тя няма достатъчно депутати за самостоятелно правителство и й е необходим партньор, но Санчес отказваше да я подкрепи.

914
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД