:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 160
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Козирка

"БСП взеха човек, който ми козируваше" - рекъл г-н министър-председателят ни. Ръководител с език - снайпер, ум - кинжал, тело - танк... Ще прощаваш, уважаеми читателю, за тоя цитат от "Стандарт", ще прощаваш и за нашите милитаристични сравнения, но някак ни тика към пагона всичко във вчерашната преса.

Колега на прелитащия, който му наднича през рамото, каза: "Ти си го изкарал цял хамелеон - те са животните с език - снайпер, бе." Прелитащият се сопна на колегата: "Сакън! Така няма да говориш за Шефа на държавата. Хамелеонът е твар непостоянна, мени си цветовете, ленив е и си върти очите на всички посоки като политическа гювендия, а Генералът наш и вожд не е такъв, хич даже!"

Той каквото каже, думата му на две не става. В "24 часа" това признава дори душманката му, червената Корнелия. Тя извадила, че само веднъж кандидат-президентката на ГЕРБ, г-жа Цецка Цачева, в битността си на председател на НС, посмяла да се изрепчи на Шефа на държавата - по повод пособия за майки с деца. "Тогава обаче премиерът излезе, скастри я публично и тя каза "добре" - свидетелства Нинова. Един вид козирувала.

Козирката е това отпред на фуражката и то доказва, че г-жа Цачева, макар неслужила войник, като един евентуален бъдещ главнокомандващ добре знае как дори виртуалната козирка върши работа за невиртуално козируване.

Изобщо генерали, адмирали и други фуражки навсякъде, читателю. В "Труд" пише как арестували наши граничари и митничари за подкупи и други безобразия, а в "Стандарт", че когато е залагал на "женски батальон", премиерът никога не бъркал. Този стил сякаш е заразил и света - "Стандарт" пише как Русия къса военен договор със САЩ, а "Труд" препечатва статия от "Ню Йорк Таймс", че това, което ставало, не било "студена война, но Путин си я харесвал такава".

- Марш, марш, с генерала нааш, в бой да вървим, врага да победим - тананика прелитащият, ужасявайки две-три колежки. Като за ефрейтор - толкоз.





1265
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД