:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 121
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Президентът

на волейболната федерация Данчо Лазаров и вицепрезидентът Любо Ганев ще бъдат делегати на 35-ия световен конгрес на международната федерация (FIVB) в Буенос Айрес (Арж, 5-6 октомври). Очаква се настоящият шеф на FIVB Ари Грасса (Браз) да запази поста си. Ще бъдат обсъдени и предстоящите големи събития, сред които и световното първенство за мъже в Италия и България през 2018 г.



Баскетболният

тим на "Ямбол" постигна първа победа в предсезонните си контроли, след като в своята зала "Диана" надигра "Черно море" 88:75. Снощи двата тима играха още веднъж в Ямбол.



Председател

на Националната баскетболна лига ще бъде избран в неделя, когато е Общото събрание на клубовете в зала "Универсиада". Кандидати за поста са бившият треньор на "Ямбол" и настоящ депутат от ГЕРБ Иван Чолаков и досегашният шеф на НБЛ Константин Папазов. Събранието е от 16.30 ч., а от 18.00, пак в "Универсиада", е мачът за Суперкупата на България между шампиона "ЛУКойл Академик" и носителя на купата на България "Рилски спортист".



Тимовете

от НБА изиграха 6 предсезонни мача: "Финикс" - "Сан Антонио" 91:86, "Портланд" - "Юта" 98:89, "Торонто" - "Денвър" 106:108, "Далас" - "Шарлот" 95:88, "Чикаго" - "Милуоки" 91:93, "Мемфис" - "Орландо" 102:97. Сезонът в баскетболната лига отвъд океана започва на 25 октомври.
563
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД