:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

---


Новата оперативна програма



"Инициатива за малки и средни предприятия" ще се управлява от Министерството на икономиката. Сертифициращ орган по програмата, чийто общ ресурс е 102 млн. евро, ще бъде дирекция "Национален фонд" във финансовото министерство, реши правителството вчера. Програмата за бизнеса бе одобрена на 13 септември и все още не е заработила.





Новият флагман Xperia XZ



на Sony вече се предлага в магазините на VIVACOM. Смартфонът има 5.2" Full HD Triluminos дисплей, който обхваща цялата ширина на телефона. В комбинация със заобления дизайн и металния гръб осигурява перфектен захват и приятно усещане в ръката. Устройството работи с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 820 под Android v6.0.1 (Marshmallow). Предлага се в бяло, черно и синьо. Цената на модела ще бъде само 42,50 лв. на месец с план Smart XL.



ЕК закри наказателна процедура



срещу България, стартирана през юли 2015 г. заради неприети в срок изисквания на евродирективата за контрола на опасностите от големи аварии. Това съобщиха от Министерството на околната среда и допълниха, че решението е взето, след като в началото на годината страната ни е информирала Еврокомисията, че е изпълнила изискванията. Направени са промени в Закона за околната среда и е приета наредба за предотвратяване на авариите и за ограничаване на последствията от тях.



707
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД