:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 499
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Главният

скаут на английския "Брайтън" Марк Андерсън пристигна в България, за да гледа два мача от първенството на страната до 17 г. Британецът първо присъства на "Локомотив" (Пд) - "Лудогорец", а след това на "Септември" - "Славия", но като цяло не бе особено очарован от представянето на младите футболисти.



"Славия"

завърши 1:1 като домакин на "Ботев" (Вр) в контрола. Гостите поведоха преди почивката с попадение на Минко Ластарджиев, но през второто полувреме едно от новите попълнения на "белите" - бившият национал Николай Димитров, успя да изравни резултата.



Новото

попълнение на "Ботев" (Пд) Омар Косоко ще започне като титуляр в следващия мач от първенството - срещу "Берое" в неделя в Стара Загора. Французинът взе участие в контролата срещу "Левски" (Карлово), спечелена с 3:1, като подаде за едно от попадения на Жоао Паоло.



"Дунав"

загуби с 1:4 от "Волунтари" в контролна среща, играна в едноименния румънски град. Домакините поведоха с 3:0 до почивката, но след нея русенци направиха цели 9 смени и една от тях - Янислав Иванов, намали след пас на Бранимир Костадинов. В края на мача румънският тим вкара четвърти гол. Дебют за "Дунав" направи новото попълнение Самир Аясс.



"Локо" (ГО)

отстъпи на втородивизионния "Спартак" (Пл) в контрола. Генчев бе точен за новака в елита, но малко преди почивката Рангел Абушев успя да изравни резултата. През второто полувреме "Спартак" имаше пълно превъзходство, но вкара само един гол в края на двубоя, като точен бе Кристиян Димитров.
662
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД