:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 341
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" отказва да продаде резерва в Полша

Станислав Манолев призна, че е отказал на "Левски" заради Гриша Ганчев
СНИМКА: БГНЕС
Никола Попов (вдясно) беше назначен вчера за рефер на съботното дерби "Лудогорец" - "ЦСКА-София". В кариерата си той е ръководил 10 мача на разградчани, в които те имат 8 победи и 2 равенства. Попов през този сезон е свирил два пъти до момента на "ЦСКА-София", като и в двата случая отборът побеждава - "Славия" и "Локомотив" (ГО) с по 2:0.
Полският шампион "Легия" има интерес към футболиста на "ЦСКА-София" Кирил Десподов, съобщават тамошни медии. От варшавския клуб обаче признават, че засега опитите им да купят нападателя са неуспешни заради високата цена, поставена от българска страна.

Сумата не е обявена официално, но се предполага, че е над 1 млн. евро, тъй като това бе цената на Десподов, докато играеше за "Литекс". Тогава за него преговаряше "Лацио", но до трансфер не се стигна. Сега, след преименуването на "Литекс" и преместването му в София, Десподов влиза по-рядко в игра, предимно като резерва, дори бе пратен за един мач в дублиращия отбор.

Друг от футболистите на "ЦСКА-София" - Станислав Манолев, пък изрази своята увереност, че мачовете за отбора ще му помогнат да се върне в националния тим. "Скоро ще стана национал. За мен най-важното сега е да съм на терена, а после каквото ще става - ще става", отсече Манолев пред БНТ. Той призна също, че през лятото е преговарял с "Левски", но познанството му със собственика на "ЦСКА-София" Гриша Ганчев е предопределило избора. "Продължаваме да се борим за титлата", каза още Манолев. И пак не пропусна да предупреди съотборниците си, че първо трябва да играят за отбора, а след това за себе си. С което потвърди вътрешното недоволство на част от играчите срещу португалците в тима, които са обвинявани, че предпочитат да играят предимно помежду си.

Междувременно БФС прие предложението дубълът на "ЦСКА-София" да изтърпи в Ловеч наказанието си "лишаване от домакинство". Там ще се играе мачът от 12-ия кръг на Втора лига срещу "Ботев" (Враца), който по програма е в понеделник от 14.30 ч. "ЦСКА-София" беше наказан заради изстъпления на членове от агитката, които удариха футболистите на "Локомотив" (Сф) Александър Любенов и Емил Виячки след мача, игран на ст. "Българска армия". Тогава единствено намесата на охраната и полицаи попречи да се стигне до по-тежки последствия.

807
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД