:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Huawei Nova вече е в магазините на VIVACOM,



съобщиха от мобилния оператор. Освен с изящния си дизайн, моделът се отличава с метален корпус, селфи камера с усъвършенстван Beauty режим и сензор за пръстови отпечатъци. 4G смартфонът e с ярък 5-инчов IPS дисплей с оптималната Full HD резолюция. Huawei Nova прави снимки с висока резолюция и живи цветове благодарение на 12MP основна и 8MP селфи камера. Устройството работи под операционна система Android 6.0 (Marshmallow) с ефективен осемядрен 2.0 GHz процесор и 3GB памет. Вътрешната памет е 32GB с възможност за разширение до 256GB с microSD карти. В магазините на VIVACOM устройството се предлага на цени от 21.90 лв. на месец с тарифен план SmartXL.





Нов круизен маршрут може да свързва Бургас с Одеса,



съобщи посланикът на Украйна в България Микола Балтажи при посещението си в Бургас вчера. Според него вече има превозвач, който ще обслужва маршрута. В него вероятно ще бъде включен и Истанбул. Според посланика в България има инвестиции от украинска страна и в селското стопанство. Водят се преговори и за създаване на малки смесени предприятия, които да използват безмитната зона в Бургас. Със строителната камара у нас са обсъдени варианти за участие на български фирми в инфраструктурни проекти в Украйна, където предстои изграждането на нови магистрали. За отсечката Одеса - Рени ( 220 км) вече е договорено участието на български, румънски и украински фирми.
888
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД