:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 410
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" връща Марселиньо за дербито

СНИМКА: БГНЕС
Георги Дерменджиев
Ключовият халф на "Лудогорец" Маселиньо трябва да се върне в игра за дербито срещу "Левски" на 30 ноември в Разград. Бразилецът получи мускулна травма миналата седмица и пропусна двубоя с "Базел" от Шампионската лига, а и не игра при победата с 3:1 над "Лудогорец". "Марселиньо е с отбора. Оправя му се контузията и ден за ден гледаме как се възстановява. Медицинският екип работи с него и мисля, че в скоро време ще бъде добре", потвърди и треньорът Георги Дерменджиев.

Наставникът за пореден път в последния месец каза, че отборът му вече притежава нужната класа, за да постига победи във вътрешното първенство веднага след важен мач в Европа. "Ние сме по-рутинираният отбор и има моменти, в които играем и умеем да задържим топката. Когато усетим, че противникът се огъва вече, тогава вдигаме оборотите. Интелектът и рутината, които има отборът, оказаха влияние", коментира Дерменджиев.

От "Лудогорец" засега не споделят плановете си за зимна подготовка, но те бяха частично разкрити от руския елитен "Арсенал" (Тула). От клуба обявиха, че ще играят контрола с шампиона на България, като мачът ще бъде на 19 януари в турския курорт Белек.
806
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД