:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 47
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ганаец влезе в плановете на "Левски"

Тете от "Лех" (Познан) трябва да реши кризата в халфовата линия
СНИМКА: LEVSKI.BG
Защитникът на "Левски" Димитър Пиргов (вдясно) пада в опита си да спре капитана на "Локомотив" (Пд) Мартин Камбуров, който вкара по-късно от дузпа победния гол за пловдивчани.
"Левски" ще се опита да привлече през зимната пауза ганаеца Абдул Азиз Тете (26 г.), който от миналата година играе в "Лех" (Познан), съобщи Livesport.bg. Дефанзивният халф е титуляр от началото на сезона за тима си, което ще усложни преговорите. Предимството на Тете е неговият опит в испанските "Гранада" и "Леганес", той е играл и в гръцките "Фокикос" и "Платаниас". Има и мач за националния отбор на Гана.

Ръководството на "Левски" се опитва да подсили отбора на няколко поста през зимния трансферен период. Скаутът Георги Чиликов вече гледа футболисти в Португалия. Интерес има и към няколко играчи от Първа лига - вратаря Мартин Луков и нападателя Мирослав Будинов от "Дунав", бразилския голмайстор на "Ботев" (Пд) Жоао Пауло, халфовете на "Локомотив" (Пд) Мартин Райнов и Дани Кики и др.

При всички случаи заздравяването на халфовата линия е приоритет за "Левски", затова е и търсен Тете. "Сините" имат ограничена вариативност в тази зона. Сега например треньорът Елин Топузаков ще има затруднения кого да пусне в дербито срещу "Лудогорец", тъй като Георги Костадинов е контузен и няма да играе до края на годината, а при загубата с 1:2 от "Локомотив" (Пд) травма получи и Джереми де Нойер, като той е под въпрос за мача.

След мача Топузаков не криеше раздразнението си от пропуските в атака на футболистите си. "Пропуснахме ситуации, които можехме да вкарваме. Когато не вкарваш, няма как да не загубиш. Хладнокръвието пред гола ни попречи. Радващото е, че се опитваме да играем стила, който ни приляга", коментира той.

Вчера от "Левски" пък излязоха с декларация, че се правят опити да се нагнетява напрежение около отбора преди дербито с "Лудогорец". С това от клуба отрекоха твърдения в социалните мрежи, че капитанът Веселин Минев е напсувал "сини" фенове след мача с "Локомотив".
781
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД