:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

17-годишен е новото дете чудо на "Ливърпул"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
17-годишният Бен Уудбърн (вляво) бележи гола, с който оформи победата с 2:0 над "Лийдс" и едновременно с това влезе в историята на "Ливърпул".
Само за 14 минути един тийнейджър успя да влезе в историята на "Ливърпул". Младият уелски нападател Бен Уудбърн влезе като резерва в 67-ата мин. в 1/4-финала за Купата на лигата срещу "Лийдс" и в 81-вата мин. вкара второто попадение за победата с 2:0. Така на 17 г. и 45 дни той стана най-младият голмайстор на клуба, подобрявайки рекорда от 1997 г. на Майкъл Оуен, който тогава бе с 98 дни по-възрастен.

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп рискува с пускането на общо 4-ма юноши, а след мача се опита да предпази Уудбърн от политване в облаците.

"Първата ми работа е да помогна на момчетата като него да станат най-добрите. Ще ги държим възможно най-дълго време далеч от публичното пространство, а това е трудна работа. Щастлив съм с него, но малко се страхувам от вас - журналистите", коментира Клоп и дори се пошегува, че и той е щял да вкара това попадение. С успеха "Ливърпул" се класира за рекорден 17-и път на 1/2-финал в турнира и 4-ти в последните 6 години.

699
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД