:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

10 гола паднаха в Благоевград и София

В голово шоу се превърнаха и двата ранни мача от вчерашната програма на 16-ия кръг в Първа лига. Макар и малцина, зрителите на стадионите в Благоевград и София станаха свидетели на общо 10 гола.

На ст. "Христо Ботев" се събраха 230 запалянковци, за да видят как любимият им "Пирин" разгромява хита в първенството "Дунав" с 4:1. По два гола за "орлетата" отбелязаха Даниел Младенов и Станислав Костов, а почетно попадение за русенци вкара Диян Димов - при 3:0, малко преди почивката.

На Националния стадион "Васил Левски" пък се събра още по-малко публика за мача "Славия" - "Ботев", макар че зрелището си заслужаваше. "Белите" изтръгнаха успех с 3:2, след като изоставаха. Гостите от Пловдив откриха чрез Иван Стоянов от дузпа в 22-ата мин., но Сердер Сердеров изравни в 33-ата. След почивката "Славия" поведе с 3:1 чрез Валери Домовчийски (66-а) и Борислав Балджийски (80-а)а, а Тодор Неделев оформи крайния резултат в 88-ата.

Според официалната статистика на трибуните са били 70 зрители, което накара президента на "белите" Венцеслав Стефанов да си излее душата: "Програмата на първенството е най-големият шамар за българския футбол този сезон. Който я е готвил, или не разбира нищо, или си прави всичко само в свой интерес."
631
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД