:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Търгът за емблемата на ЦСКА ще е през януари

Бразилец влезе в екипа на временния треньор на "ЦСКА-София"
СНИМКА: БГНЕС
Дора Милева (вляво) продължава да изпълнява задълженията си на синдик на ЦСКА, като именно тя е в основата на организацията на търга за запорираната пред НАП емблема.
Търгът за емблемата на ЦСКА няма да се състои до края на годината, както първоначално очакваше да се случи синдикът на обявеното в несъстоятелност дружество Дора Милева. Вчера пред агенция "Спортал" тя обяви, че очаква наддаването да се извърши през януари, малко след Нова година.

Сигурен участник в търга ще бъде "ЦСКА-София", откъдето искат с купуването на емблемите да си осигурят и приемственост с ЦСКА. Милева обаче очаква и други кандидати да се включат. Според близкия до "ЦСКА-София" сайт 7dnicska.bgq от НАП ще предложат за продажба и четирите запорирани при тях емблеми, тъй като при купуването само на една от тях останалите три ставали непродаваеми.

Купуването на емблемата е едно от обещанията, които собственикът на "ЦСКА-София" Гриша Ганчев даде към "червените" фенове в опит да ги накара да припознаят в новото дружество приемник на ЦСКА. Атакуване на място в евротурнирите е друга цел, след като първоначалната - титла и Купа на България, вече не са на дневен ред заради слабите резултати от началото на сезона.

Днес от 17.30 ч. "ЦСКА-София" ще гостува на "Нефтохимик Бургас", като мачът ще има допълнителен заряд за наставника на домакините Христо Янев, който водеше отбора от юни, когато "ЦСКА-София" започна подготовка с играчи на "Литекс" и ЦСКА и остана на поста до август.

Начело на столичния тим пък ще дебютира временният треньор Стамен Белчев. В неговия екип ще влязат досегашните асистенти Кирил Динчев и Томас Нойберт, новото име е бразилецът Даниел Моралес, който работи досега в школата, а Ивайло Иванов ще отговаря за подготовката на вратарите. Белчев ще води "ЦСКА-София" и в останалите три мача до края на годината - с "Пирин" в неделя, с "Локомотив" (ГО) на 11 декември и с "Дунав" на 16 декември.

След това трябва да бъде обявен и постоянен наставник, като освен основния кандидат - Светослав Тодоров, има вариант и за чуждестранен специалист.

865
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД